Magamról

Kétfiús anyuka, ex-közgazdász, leendő ügyvéd, hobbilakberendező, hobbilakberendező, hobbilakberendező, aki kezébe vette az irányítást és dacolva mindennel és mindenkivel, egy igazi nagyvilági, de hagyományörző, eklektikus, euro-anglochic lakást fog összerakni a meglehetősen szűk költségvetésből...

2010. április 17., szombat

Bemutatkozás

Ezzel kellett volna kezdenem, de annyira rákattantam a mérleg-keresésre, hogy erről szimplán elfeledkeztem. Szóval magamról egyelőre annyit, hogy CDO-ban szenvedek (Chronic Design Obsession:), tulajdonképpen már a gyerekkorom óta, mikor is az összes létező Lakáskultúra magazint töviről-hegyire ismertem, imádtam a fehér falat és barnára pácolt bútorokat, ablakokat, fejben pedig állandóan a jövendő minilakásomat terveztem. (Akkoriban volt egy ilyen rovat a Lakáskultúrában, imádtam! Dexion-Salgo polc és sárga-fehér csíkos függöny rulez!) Aztán teltek az évek, bejártam a nagyvilág egy részét, szüleimmel körbeutaztuk Észak-Amerikát egy minibusszal, kár, hogy ebből mindössze a fagyit és a medencés moteleket értékeltem, voltam Taljánhonban cseregyerek, jártam egyetemre a tulipánok-szélmalmok földjén és a fenti kép némileg finomodott, most inkább ilyenek jönnek be:







Azon vagyok, hogy egyszer a mi lakásunk is valami hasonló képet mutasson. Az út hosszú lesz és rögös, de eltökélt vagyok és minden bíztatásnak, sőt, kritikának is örülök.:)

Olasz meló - hol találok ilyen mérleget?


Szerelem volt második látásra, mikor először szembejött velem egy magyar lakberendezési lap hasábjain, még semmit sem éreztem. Hanem azután! Beleszerettem. Persze sehol sem lehet kapni.
Minden megoldás érdekel!

(Méghogy "született"?! "Desperate"! ;) )