Magamról

Kétfiús anyuka, ex-közgazdász, leendő ügyvéd, hobbilakberendező, hobbilakberendező, hobbilakberendező, aki kezébe vette az irányítást és dacolva mindennel és mindenkivel, egy igazi nagyvilági, de hagyományörző, eklektikus, euro-anglochic lakást fog összerakni a meglehetősen szűk költségvetésből...

2010. június 24., csütörtök

Inspiráló fiúszobák





Nézzétek el nekem, de én csak és kizárólag FIÚszobákat nézek a neten, csak és kizárólag fiús enteriőrökben, fiús játékokban, fiús mentalitásban, markolókban, vonatokban, építkezésben, járművekben, hajókban, targoncákban, tűzoltókban gondolkodom. Vajh' miért? :D
Ha lányom lenne - lesz is, remélem;) - szóval, ha lányom lenne, olyan egyszerű lenne az egész: szizálszőnyeg natúr színben, csíkos fal - nem hinném, hogy rózsaszín, de még akár az is belefér, meg egy kis ónémetes-barokkos-lajosos glamúr. NA DE EGY - bocs, KÉT - FIÚNAK??? Legyen Thomas és Verda a falon, legyen városos játszószőnyeg autópályával faltól-falig - brrr - legyen narancssárga fal, sötétkék bordűr és natúr fenyő? Nemnemnem és nem. Nagy a felelősségem gyermekeim későbbi vizuális fejlődése tekintetében, szóval ezen kliséket most törlöm is a fejemből. (Bár másokéból is lehetne...)
Mivel a szülők nagyrésze a gyerekszobákat a saját ízlése szerint rendezi be - statisztika van erről, bocsi - szóval nem tudom megtagadni glamúrimádó önmagamat, de azért kicsit visszafogottan fogok tombolni. Ízelítőként az alábbiak.















Összegzés - a rostán fentmaradt: natúrszőnyeg - a szizál mégsem jó, mert borzasztóan kemény és roppant kellemetlen rajta ülni, állni, feküdni, bármit is csinálni, csíkok az egyik falra, fogalmam sincs, milyen színből, de mondtam már, hogy csíkmániás vagyok, ez lesz a következő posztom, szóval csíkok, a többi fal egyszínű, egy kis romantika, persze férfiasan. Fonott vesszőkosarak. Semmi Disney. Szerintetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése